God's Servant, Morris Cerullo called home ...

Gods Dienaar, Morris Cerullo naar Huis geroepen ...

Geliefde Partners, vergezel Dr. Cerullo's echtgenote, zr. Theresa, zoon, dochter, kleinkinderen en stafleden in San Diego, Californië in een gewijde tijd van herdenking. Bekijk de begrafenis van Gods uitverkoren dienaar. Ervaar de liefelijkheid en tedere liefde voor Gods profeet en apostel voor de naties, en neem uit deze uitzending uw eigen ervaring van de mantel die op u komt, zoals bij Elia.(2 Koningen 2:10). De familie Cerullo beschouwt u als hun familie en verlangt uw deelname in deze intieme vergadering. Hartelijk dank voor de sterkte van uw liefde en gebeden, zij houden van u meer dan woorden kunnen zeggen. Klik op de "witte rozen" hierboven voor het bekijken van de afscheids-ceremonie op vrijdag 24 juli 2020.   

God reikte uit naar een weesjongen...

Morris Cerullo keerde in 1973 terug om de Dochters van Miriam te bezoeken, een Joods Orthodox weeshuis in Clifton, New Jersey, waar God hem op 14 1/2 jarige leeftijd bezocht en Jezus als de Messias openbaarde.

God heeft een Plan voor uw leven

 

Gods Opdracht sinds 1962: "Zoon, bouw Mij een Leger"

 

Dr. Morris & sister Theresa Cerullo

KLIK OP DE FOTO OM DOOR TE GAAN NAAR www.247victory.com

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur. Tel. 0180-62 11 77. E-mail: info@mcwe.nl 

Stg. Morris Cerullo W.E.  Postbus 111 - 2990 AC Barendrecht 

Nico & Josta Aarnoudse Directors sinds 1989. 

(Voorgangers Gemeente GODS GENADE te Barendrecht) 

© 2011 - 2020 MORRIS CERULLO WERELD EVANGELISATIE NEDERLAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel