Legacy interview

ONZE VADER ZOEKT WARE AANBIDDERS, DIE HEM AANBIDDEN IN GEEST EN IN WAARHEID. BREEK UW ALBASTEN KRUIK OPEN. 

Maria rende snel naar haar kamer en naar de kleine kist waar zij haar albasten kruikje verborgen hield. Ze haalde snel de doel eraf die ze om het kruikje gewikkeld had zodat het niet zou breken. Het was haar waardevolste bezit, 300 schellingen waard, het equivalent van een heel jaarloon...knielend voor Jezus, zonder een woord te spreken, maakte Maria het albasten kruikje open en begon dat uit te gieten over Zijn voeten.      


Dit is een citaat uit een nieuw verschenen boek van Morris Cerullo "LEEF IN ZIJN GLORIE"  WORD EEN WARE AANBIDDER. Dit boekje (60 blz.)is verkrijgbaar via MCWE kantoor Barendrecht. Bel 0180-621177 of stuur ons een e-mailbericht met uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.   

Voor uw liefdegave van 10 euro, ontvangt u dit boekje thuis!         

 

Thank You Partners for your prayers and support!

YOU ARE VERY SPECIAL! Click on the rose above for a special breakthrough message for you 

God reikte uit naar een weesjongen...

Morris Cerullo keerde in 1973 terug om de Dochters van Miriam te bezoeken, een Joods Orthodox weeshuis in Clifton, New Jersey, waar God hem op 14 1/2 jarige leeftijd bezocht en Jezus als de Messias openbaarde.

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur. Tel. 0180-62 11 77. E-mail: info@mcwe.nl 

Stg. Morris Cerullo W.E.  Postbus 111 - 2990 AC Barendrecht 

Nico & Josta Aarnoudse Directors sinds 1989. 

(Voorgangers Gemeente GODS GENADE te Barendrecht) 

© 2011 - 2018 MORRIS CERULLO WERELD EVANGELISATIE NEDERLAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel