Morris Cerullo shares the greatest Miracle of his Life on Sid Roth's program It's Supernatural

Ik leed bijna een jaar lang aan een pijnlijke, ongeneeslijke ziekte, genaamd VASCULITUS, welke mijn been verlamde. Totaal aan mijn bed gekluisterd, beperkt tot mijn woonhuis, niet in staat om ook maar te lopen of te reizen. Er was niets wat de doktoren voor mij konden doen. Toen gebeurde er plotseling iets...Ik ontving HET GROOTSTE WONDER DAT IK OOIT GEZIEN HEB in mijn 70-jarige bediening aan zovele miljoenen mensen...en God wil nu van mij dat ik het aan u laat zien!  

God vertelde mij: "wanneer jij jouw WONDER laat zien dan zal Mijn aanwezigheid om de mensen te genezen krachtig aanwezig zijn" 

Vrienden, dezelfde God die mij genas, bij mij thuis in San Diego, is bij u thuis, terwijl u naar mijn getuigenis hoort en dit leest. God is Geest, en Hij wil u genezen. Of dat is voor genezing van uw lichaam, ziel of geest, een persoonlijk wonder, familie doorbraken, ik geloof dat het NU GODS TIJD is voor uw wonder! 

 

Morris Cerullo 

   

 

 

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur. Tel. 0180-617 822, ... E-mail: info@godsgenade.org 

(Voorgangers Gemeente GODS GENADE te Barendrecht) 

Dr. Morris & sister Theresa Cerullo

KLIK OP DE FOTO OM DOOR TE GAAN NAAR www.247victory.com

© 2011 - 2021 MORRIS CERULLO WERELD EVANGELISATIE NEDERLAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel