Morris Cerullo shares the greatest Miracle of his Life on Sid Roth's program It's Supernatural

Ik leed bijna een jaar lang aan een pijnlijke, ongeneeslijke ziekte, genaamd VASCULITUS, welke mijn been verlamde. Totaal aan mijn bed gekluisterd, beperkt tot mijn woonhuis, niet in staat om ook maar te lopen of te reizen. Er was niets wat de doktoren voor mij konden doen. Toen gebeurde er plotseling iets...Ik ontving HET GROOTSTE WONDER DAT IK OOIT GEZIEN HEB in mijn 70-jarige bediening aan zovele miljoenen mensen...en God wil nu van mij dat ik het aan u laat zien!  

God vertelde mij: "wanneer jij jouw WONDER laat zien dan zal Mijn aanwezigheid om de mensen te genezen krachtig aanwezig zijn" 

Vrienden, dezelfde God die mij genas, bij mij thuis in San Diego, is bij u thuis, terwijl u naar mijn getuigenis hoort en dit leest. God is Geest, en Hij wil u genezen. Of dat is voor genezing van uw lichaam, ziel of geest, een persoonlijk wonder, familie doorbraken, ik geloof dat het NU GODS TIJD is voor uw wonder! 

 

Morris Cerullo 

   

 

 

Thank You Partners for your prayers and support!

YOU ARE VERY SPECIAL! Click on the rose above for a special breakthrough message for you 

God reikte uit naar een weesjongen...

Morris Cerullo keerde in 1973 terug om de Dochters van Miriam te bezoeken, een Joods Orthodox weeshuis in Clifton, New Jersey, waar God hem op 14 1/2 jarige leeftijd bezocht en Jezus als de Messias openbaarde.

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur. Tel. 0180-62 11 77. E-mail: info@mcwe.nl 

Stg. Morris Cerullo W.E.  Postbus 111 - 2990 AC Barendrecht 

Nico & Josta Aarnoudse Directors sinds 1989. 

(Voorgangers Gemeente GODS GENADE te Barendrecht) 

© 2011 - 2018 MORRIS CERULLO WERELD EVANGELISATIE NEDERLAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel