Morris Cerullo School van Bediening - de school met een verschil!

 

Anders in richting...uitreikend naar de vier uiteinden van der wereld. Anders in visie...burgers en leken trainen en motiveren in hun eigen activiteitengebied. Anders in methodiek...de wonderwerkende kracht van God demonstrerend. Onder het dynamische leiderschap van Morris Cerullo, is de School van Bediening toegewijd aan de opdracht een Overwinnend Leger voor God te bouwen, dat in staat is uit te reiken tot in de verre uiteinden van de wereld...totdat elk continent en elke nationaliteit verzadigd is met het Evangelie. Realiserend dat de sleutel tot een gesloten wereld getrainde burgers en leken zijn...dokters, advocaten, ondernemers, huismoeders, studenten, timmerlieden...die vol zijn van de kracht van de Heilige Geest, traint de School van Bediening mannen en vrouwen in geestelijke strategieën en rust het toe met de openbaringskennis, die hen in staat stelt terug te gaan naar hun naties, steden en gemeenschappen om Satans bolwerken neer te halen.

De School van Bediening curriculum leidt de studenten voorbij het rijk van "hoofdkennis" naar de levende ervaring wanneer zij deelnemen aan persoonlijke evangelisatie, voor de zieken bidden, telefonische nazorg doen en de verloren leiden tot behoudenis. 

De Morris Cerullo School van Bediening zoekt mannen en vrouwen die bereid zijn om anders te zijn...die de uitdaging van de Grote Opdracht willen aangaan...die uit durven te stappen in geloof, en hun steden, provincies, ja zelfs naties voor Christus innemen...die gewillig zijn om kanalen van Zijn kracht te zijn...die de wonderwerkende kracht van God willen demonstreren. 

BENT U BEREID OM ANDERS TE ZIJN? 

Gij echter zijt een uitverkoren gescacht, een Koninklijk Priesterschap, een Heilige Natie, een Volk (Gode) ten eigendom, om de grote daden te verkondigen van Hem, die u uit de duisternis geroepen heeft tot zijn wonderbaar licht. 1 Petrus 2:9


      

God reikte uit naar een weesjongen...

Morris Cerullo keerde in 1973 terug om de Dochters van Miriam te bezoeken, een Joods Orthodox weeshuis in Clifton, New Jersey, waar God hem op 14 1/2 jarige leeftijd bezocht en Jezus als de Messias openbaarde.

God heeft een Plan voor uw leven

 

Gods Opdracht sinds 1962: "Zoon, bouw Mij een Leger"

 

Dr. Morris & sister Theresa Cerullo

KLIK OP DE FOTO OM DOOR TE GAAN NAAR www.247victory.com

Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur. Tel. 0180-62 11 77. E-mail: info@mcwe.nl 

Stg. Morris Cerullo W.E.  Postbus 111 - 2990 AC Barendrecht 

Nico & Josta Aarnoudse Directors sinds 1989. 

(Voorgangers Gemeente GODS GENADE te Barendrecht) 

© 2011 - 2020 MORRIS CERULLO WERELD EVANGELISATIE NEDERLAND | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel